Rezervacije


Grupe: Za grupne rezervacije kontaktirajte nas na +356 2122 3299 ili grupe@blueline-ferries.com

Blue line

Dobrodošli na internet stranice Blue Line International, međunarodne brodarske kompanije, specijalizirane za prijevoz putnika i vozila između Hrvatske i Italije.

Blue Line će nastojati ispuniti Vaša očekivanja tijekom putovanja kroz vrhunsku uslugu naše posade i osoblja, kvalitetnu gastronomsku i ostalu ponudu u a la cart restoranu, self- service restoranu, barovima, duty free shopovima i kabinama.

Vizija Blue Line materijalizirana je, još 1993. godine, u vrijeme ratnih zbivanja na hrvatskom tlu, kada je prema Italiji zaplovio trajekt „Kraljica mira“ prevozeći humanitarnu pomoć i prognanike. „Kraljica mira“ plovila je tada pod zastavom kompanije SEM Maritime Company (SMC), a 1997. godine istoj kompaniji pridružio se i brod „Split 1700“. SMC je na hrvatsko-talijanskom tržištu postojao sve do 2003. godine, kada je na njegovim osnovama nastavila kompanija Blue Line International, koja je postavila nove standarde u pomorskom prijevozu.

2003. godine naručen je i trajekt „Ancona“, u to vrijeme najveći brod na Jadranu, koji je zajedno s trajektom „Split 1700“ plovio na svakodnevnoj „plavoj liniji“ Split-Ancona-Split, održavajući i sezonske linije Ancona-Hvar-Ancona i Ancona-Vis-Ancona.
2010. su ti brodovi zamijenjeni novim, još komfornijim brodovima znatno većeg kapaciteta i broja sadržaja – „Regina della Pace“ i „Dalmatia“.
Danas plovi samo '' Regina della Pace''.

Proširenje flote stvorilo je temelje za uvođenje nove cjenovne politike, pa u proljeće 2010. Blue Line Int. postaje prva LOW COST brodarska kompanija na Mediteranu.

Formiranjem niskotarifnih putničkih karata po uzoru na svjetske avioprijevoznike, Blue Line Int. je uspio u namjeri konkuriranja na tržištu međunarodnog trajektnog prijevoza između Hrvatske i Italije, ali i uvažavanju želja brojnih putnika koji već za 10 € mogu putovati na relaciji Split (Hvar) – Ancona sa smještajem u kabini.

Jednom kada zaplovite našim brodovima uvijek ćete se iznova s osmjehom vratiti na Blue Line. Vjerujte nam na riječ!
Hvala Vam što ste odabrali Blue Line!

Pratite nas na blogu: http://www.blueline-ferries.com/blog