Rezervacije


Grupe: Za grupne rezervacije kontaktirajte nas na +356 2122 3299 ili grupe@blueline-ferries.com

Smještaj

Cilj posade na Blue Line trajektima jest da sve putnike sigurno dovede na odredište i da im pruži najveći komfor onoliko dugo koliko traje putovanje.
Trajekt je iz tog razloga poput putujućeg hotela, u kojem smo za Vas osigurali različite tipove smještaja. Stoga se odlučite i rezervirajte onaj tip smještaja koji najbolje odgovara Vašim potrebama.


Smještaj-KABINE

Put od hrvatske do talijanske obale nakon ugodne večere u jednom od naših restorana najbolje je iskoristiti za ugodan san, kako biste bili odmorni za nastavak svog putovanja.
Sve kabine na Blue Line trajektu opremljene su WC-om i tušem. One se dijele na vanjske (s prozorima) i unutarnje (bez prozora). Mogu biti četverokrevetne (za grupe ili veće obitelji) ili dvokrevetne. Sve kabine su identične u udobnosti i vrlo slične u izgledu te opremljene klimatizacijskim uređajima, što Vam daje najbolje preduvjete za ugodan san. Sve VIP kabine na našem trajektu Regina della Pace su sa bračnim krevetima. 

Ukoliko niste rezervirali svoju kabinu prije samog putovanja, na recepciji Vam je ona dostupna ovisno o raspoloživosti i popunjenosti broda.

Slatke snove želi Vam Blue Line.

Ikone Oznaka kabine Opis kabine Paluba broj Broj kabina
LEXS Ekstra luksuzni apartman   2
LXS Luksuzni apartman   6 (8)
LJS Luksuzni apartman Junior   6
LC Luksuzna kabina   6
A2 2 kreveta – vanjska (tuš + wc)   36
A4 4 kreveta – vanjska (tuš + wc)   19
AB2 2 kreveta – unutarnja (tuš + wc)   109
AB4 4 kreveta – unutarnja (tuš + wc)   54
B2 2 kreveta – unutarnja (tuš + wc)- paluba 2   86
B4 4 kreveta – unutarnja (tuš + wc)- paluba 2   27

Smještaj-AVIO SJEDALA

Onim putnicima koji nisu rezervirali smještaj u kabini dostupne su tri kategorije avio sjedala: S1 (paluba 2), S2 (paluba 8) i S3 (paluba 6).