Rezervacije


Grupe: Za grupne rezervacije kontaktirajte nas na +356 2122 3299 ili grupe@blueline-ferries.com

Dodatne usluge

U suradnji s našim partnerima, pripremili smo i ponudu za usluge smještaja, transfera ili izleta.


Smještaj u Splitu

Hotel Marmont 4*, smješten je u srcu Dioklecijanove palače (pod UNESCO-vom zaštitom), u samom centru grada Splita. Luksuzno uređen hotel ima 21 sobu te prostrani predsjednički apartman s kojeg se pruža pogled na najljepše gradske lokacije.
www.marmonthotel.com

Hotel&Rezidencija Dioklecijan je luksuzni hotel s krovnim bazenom i spektakularnim pogledom na grad, more i otoke. Hotel i rezidencija ima 52 komforne i prostrane sobe s cvjetnim balkonima koji su idealni za trenutke uživanja u izlasku ili čarobnom zalasku sunca nad gradom i park šumom Marjan.
www.hotel-dioklecijan.com

Splitska Perla city center
- Studio apartman & sobe. Novouređeni, luksuzno opremljeni studio apartman i sobe u samom centru Splita, unutar zidina najpoznatije splitske znamenitosti i atrakcije-Dioklecijanove palače, spomenika pod zaštitom UNESCO-a.
www.splitcitycenterapartments.com


Smještaj na Braču

Agroresort i hotel Bračka Perla 4*, nalazi se na najvećem dalmatinskom otoku Braču, u mjestu Supetar. Zaljubljenici u istinske prirodne ljepote ovdje će pronaći idealno mjesto za odmor i ljetovanje. Luksuzni i oslikani apartmani te raznovrsnost popratnih sadržaja oduševit će i najzahtjevnije goste.
www.perlacroatia.com

Izlet u Međugorje

Posjetite Gospino svetište u Međugorju i brojne znamenitosti ovog hercegovačkog gradića u luksuznom vozilu za pet osoba.
Više na: Izlet u Međugorje

Transferi

Osigurajte si transfer kopnom ili morem do bilo koje lokacije u Hrvatskoj i u susjednim zemljama, uz maksimalnu udobnost i sigurnost.
Više na: Transferi


Izleti u Dalmaciji

Slogan „Otkrij Dalmaciju i više“ predstavlja morske izlete gliserom do najljepših jadranskih plaža, uvala, otoka i otočića.
Više na: Izleti u Dalmaciji