Rezervacije


Grupe: Za grupne rezervacije kontaktirajte nas na +356 2122 3299 ili grupe@blueline-ferries.com

Boravak na brodu

RESTORANI
Večera se poslužuje u restoranu à la cart (paluba 7) ili pak u self service-u (paluba 6) od 18:30 do 24:00, dok u našim barovima možete dobiti i snack (pizze, sendviči). Doručak se služi u self service-u, na palubi br. 6 (m/v Regina della pace) i to od 06.00 do 07.30.
Poslužuju se i posebni dijetalni obroci prema željama/potrebama putnika, ali takav zahtjev putnik treba predočiti agentu prilikom rezerviranja putovanja.

BAROVI I KAFETERIJE
Jutarnja kava poslužuje se u barovima na 6, palubi (self service) i 8. palubi (sun deck) od 06.00h do 07.30h

PLOVEĆI FRUIT BAR
Posjet našem novootvorenom fruit baru je najbolji način da se tijekom putovanja osvježite prirodnim voćnim napitcima i prikupite energiju za nastavak putovanja. Za vas smo pripremili široku selekciju prirodnih voćnih sokova i sokova od voćnog pirea sa dodatkom jogurta, svježeg mlijeka ili sladoleda, popularno nazvanih smoothies.
Fruit bar je smješten na palubi 6 (m/v Regina della Pace). Voćni napitci se poslužuju od 18:30 – 01:00, a ujutro od 06:00 do 07:30.

PUŠENJE
Na brodu Regina della pace postoji prostor za pušače (paluba 6).

STRUJA
Napon na brodu Regina della pace je 110/220 V.

PLAĆANJA NA BRODU
Plaćanje svih proizvoda i usluga vrši se u gotovini i to u sljedećim valutama: EUR, HRK, USD.

ZAŠTITA OKOLIŠA

Molimo naše putnike da ne bacaju otpatke u more i luku te da zajedno s nama pridonesu zaštiti mora, morskog života i ekologije.

TRGOVINE I USLUGE NA BRODU
Na brodu se nalaze trgovine u kojima možete kupiti razne autohtone proizvode, parfeme, slatkiše te druge proizvode po povoljnim cijenama. Ukoliko ste kod kuće zaboravili neku prijeko potrebnu sitnicu (četkica za zube, ...), i za to smo se pobrinuli.
ZABAVA NA BRODU
Od zabavnih sadržaja na brodu izdvajamo igre na sreću u brodskim casinima, kao i barski "live" nastup naših muzičara. Događaje u svijetu možete popratiti putem besplatnog Internet cornera, a ukoliko želite uživati u miru i molitvi, kapelica se nalazi na 8. palubi.